fredag 21 februari 2014

Det här har 2:2 C arbetat med i veckan

Denna vecka har vi jobbat med många olika saker. Vi har pratat och skrivit om första tiden vi kom till Sverige och vad vi saknade från våra hemländer. Vi har läst och lyssnat och svarat på frågor. Vi lärde oss många nya ord. I veckan har vi tränat att lyssna, läsa, skriva och diskutera.
Vi säger tusen tack till alla lärare som tänker på oss. Vi kan just nu många ord och förstår och respekterar varandra. Vi tycker att det är roligt och bra att samarbeta.

Anab, Elsa och Rukshana

3 kommentarer:

  1. Hej tjejer!
    Det är roligt att vara lärare när man får möta så duktiga, ambitiösa och nyfikna elever! Den senaste tiden har vi diskuterat mycket kring den första tiden i Sverige och ni har skrivit fantastiska texter om det (som vi snart kommer att lägga ut här på bloggen). Snart ska vi börja med ett nytt tema. Vad skulle ni vilja arbeta med då? Har ni några tankar, önskemål eller idéer?
    //Elin

    SvaraRadera
  2. Det är så kul att arbeta i klassen när alla arbetar så bra hela tiden. Det är också roligt att se hur bra alla arbetar tillsammans.
    //Arja

    SvaraRadera
  3. Det går bra att vi jobbar tillsammans föratt vi tränna att skriva fint texter och vi säger tack alla som kommentera i bloggen
    //Anab

    SvaraRadera