torsdag 28 maj 2015

Bokrecension


Bråk i bilen.

                 Sjöbergs affär är en mataffär och affären är en liten och trevlig affär. Där jobbar 5 personer heltid eller deltid och Alexandra är butikschef. Fadi Hussein är 32 år gammal. Han jobbar i kassan på Sjöbergs affär och han har en son. Fadi kommer ofta för sent till jobbet på Sjöbergs affär.

Johans föräldrar vill bestämma och de tycker att han ska gifta sig snart, men Johan vill bestämma själv. Han vill resa till USA därför att hans syster bor där.

Johan har en grön bil och bor på samma område som Fadi och de bestämde att de ska åka tillsammans till jobbet varje dag. Alla blir glada.

Johan gillar Fadi men han pratar mycket och lämnar skräp i bilen. Han vill att Fadi ska betala för bensinen efter som bensin- en är dyr.

Han är arg på Fadi och Johan vill inte dricka kaffe och Fadi tappar koppen. Johan ser Fadi syster då glömmer Johan allt.

Johan, Samira och Fadi sitter i bilen tillsammans. Johan vill gå och lyssna på musik och han bjuder Fadi och Samira. På kvällen går Johan och Samira och tittar på konsert-en ensam för Fadi och Erik kommer inte.
Hataikwan Chamin
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar