tisdag 4 mars 2014

Friluftsdag på Hertsökullar

Här är några bilder från friluftsdagen på Hertsökullar som Röda Korset planerade. Alla på sfi var välkomna att delta!




  




















22 kommentarer:

  1. jag tycker om mycket skidor. Det var kul.

    Phensupa Madee

    SvaraRadera
  2. Jag tänkar bra för dag vi tycker om som åker skidor alla är glad.

    SvaraRadera
  3. SPORT LOV. I dår min familj och jag körde till stan för att åka skridskor. Det fanns många människor. Vädret var bra. Barn åka många skridskor och jag promenerade. Sedan åt vi grillkorv och drack te. Det var roligt. Vi var trötta och dick hem. LARISA.

    SvaraRadera
  4. Jag kom igår på Hertsö.Min man och mina två son mina stor pojka och lilla pojka åkte madrass.Han åt semlor och drack vatten.min man tittade ellever.Jag rolligt tittade alla kompis.Jag åkte inte skidor.Jag åkte madrass.Jag drack te.Jag fotograferade.Fadumo ochså kom igår på Hertsö tittade kullar och promenerade lite.inte skidor inte madrass.Hon drack kaffe och lite semlor och fotograferade.

    SvaraRadera
  5. Igår vi åkte till Hertsön centrum. Vi traffadeYvonne Stålnacke klockan 11.00. Vi prommenerade tillsammas och pratade. Vi tittade människor åkte madrass. Anna fastade och inte åt semlor och grillkorv. Vi drack te och kaffe.Vi åt semlor och grillkorv. Anna inte åkte skidor hon åkte madrass. Väder var bra igår.Människor fotografferade. Dalubuhle tycker lite kallt. Vi svarade på frågor.Amirs syster föll och skadade ansiktet. ANNA och DALUBUHLE.

    SvaraRadera
  6. Jag gick inte Hertsön igår. Jag jobbade praktik, men jag skulle ha älskat att ha gått.
    Den är bilder roligt. Min kamrater var den där. De är roligt mycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket bra, all är glad. Här min är kommentar. Luis Carlos.

      Radera
  7. Jag tycker om att promenera på vinter.Jag tycker om att alla de åkte skidor och pratade och fikade.
    mon

    SvaraRadera
  8. jag gick inte hertsön i tisdag. jag var sjuk och villa hemma. men min kompis berättade till mej. De åt semla och drack kaffe. De grillade korv också. Alla tar bildan och åkte skidor. De pratade och skrattade.De är vara så glad.
    parvin

    SvaraRadera
  9. Jag gick på Hertsön i friluftsdag. Jag åt semla och drack te.Jag kan inte åkte skidor men jag åkte madrass. Jag träffade många kompis.Jag såg alla kompis mycket roligt och jag har samma de.

    SvaraRadera
  10. I tisdags jag åkte buss nr 5 till på Hertsön Centrum ICA kl 9.55.
    Jag väntatade där på min lärare till kl 10.15.Inga lärare kommit.
    Sen jag köpt kalv kött på ICA Butik sen åkte jag tillbaka till Luleå Centrum!
    Kenny

    SvaraRadera
  11. jag gick till Herstön kullar på tisdag klockan 10.Det fanns många människor . Jag prommanade till Herstön kuller. vi träffade kompisar och pratade mycket varandra. vi drack te och kaffe. vädret var mycket bra och alla var mycket glad.jag åkte inte madrass och skidor.
    rukhsana

    SvaraRadera
  12. Jag var där . Det var roligt .Jag provade för första gången att åker skidor.Det var kul.Det är gott med semla och kaffe.jätte fina bilder
    khaled

    SvaraRadera
  13. Alla eleverna och lärare träffade i Hertsön frilufdag. Det var 04 mars 2014. Vi åkte skidor och madrass för flera timmar.Vi fikade kaffe te och mjölk.Vi grillade korv och
    åt semla.vi pratade och skrattade tillsammans.Vi klart Hertsön frilftsdag klockan 14.00.
    Tesfagaber

    SvaraRadera
  14. jag gick till Hetsön i tisdag med elevarn och lärare pratatad,skrattde och åkte skidor ,madrass man inte jag .jag drack kaff och åt liten semla. sien åkte buss till hemma..

    SvaraRadera
  15. Jag gick till hertsön med alla elever i tisdag.
    Jag åkte skidor fårsta gånger och åkte madrass med min lärare jatte roligt tillsamans var bra dag och mycket fin ,där pratade med hella kopmisar seden äta korv och semla och drack kaffe ,friluftsdag var vacker (^__^¨).


    suher

    SvaraRadera
  16. Varje år hade vi en gång på friluftsdagen på hertsönkulla. Där träffade alla sfi elever och deras lärare. vi träffade ofta hertsön centrum klockan 10.00 eftersom vi promenerade till hertsönkulla .där bjöd oss röddakorset alla grejer som vi använder t.ex skidor ,madrass och alla fika. vi åt semlor,korv och vi drack kaffe te och saft. vi känner sig roligt fint . några elever provade skidor eller madrass men jag åkte ingen ting därför jag har ont i benen men jag tar bara bild med mina kompisar. jag säger tusen gånger tack till röda korset och alla som kom ditt.
    Anab

    SvaraRadera
  17. jag med min man gick till centrum i tisdagen klockan 9. vi skulle gick till Hersön för friluftsdag men vi visste inte var var den .vi måste vänta på min kompis och vi åkte bussen. vi med varandra åkte till Hersön.vi första drack ett glas te och fikade . Sen vi åkte madrass . vi var mycke rolig . vi gick upp och vi gled på snö . vi åkte madrass två timme.sen vi åt mycke korvar .vi mycke tar bildar och åkte skidor .
    tahereh

    SvaraRadera
  18. Jag funderade att det är bra för mig att träna sport. Vi åkte skidor och madrass i tisdags. Vi fikade och pratade med varadra och vi skratade tillsammans. Jag åt semla och korv. Det var god korv.

    Goong

    SvaraRadera
  19. På tisdag gick sfis eleverna på Hertsön friluftsdag.Vi åkte skidor, och .madrass.
    Vi åt semla, korv och vi fikade med kaffe eller te.Vi pratade ,skrattade tillsammans.
    Det har mycket bra dag. Vi tränade medvarandra.
    Eleverna alla var glada.
    Elsa

    SvaraRadera
  20. På tisdag var vi till Hertsön Filutsdag den fjärde mars kl 10-14. Där kom många manniskor som åt semla drack kaffe grillade korv.De åkte skidor och madrass.De är glada och fina.

    Fathia

    SvaraRadera
  21. Jag hade varit första gången på Hertsökullar och jag åkte skidor och fika semlor med te. Det var gott. Jag tycker att det var roligt med alla kompisar.
    Jag tycker om att åka skidor det var kul.
    // Sureewan

    SvaraRadera